Dustin Byfuglien oli yksi NHL:n värikkäimmistä pelaajista uransa aikana. Jykevä puolustaja ei ollut kaikkein liukasliikkeisimpiä pelaajia, mutta hän jakoi painavia taklauksia, takoi pisteitä ja omasi erinomaisen pelisilmän.

Byfuglien päätti kiekkouransa yllättäen vuonna 2019. Hän oli edelleen taitojensa puolesta huipulla, mutta pienet vammat ja palon hiipuminen jääkiekkoa kohtaan saivat puolustajan ripustamaan hokkarit naulaan.

Kiekkouransa jälkeen Byfuglien on ryhtynyt ammattilaiseksi toisessa urheilulajissa: kilpakalastuksessa. Mestaruuksia Byfuglien ei ole voittanut, mutta kuuden ammattilaisvuoden aikana hän on kerännyt kaksi top 10 -sijoitusta.

NHL:ssä Byfuglien pelasi 869 ottelua ja iski niissä 525 tehopistettä. Hän juhli Stanley Cup -mestaruutta Chicago Blackhawksin riveissä kaudella 2009-10.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
TIL Dustin Byfuglien is a competitive fisher 👀🎣

(h/t @brianhwc)