Liiga-seura Ilves tiedotti torstaina kahdesta pelaajauutisesta.

Liigassa toisena oleva Ilves kertoi solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen Jérémy Grégoiren, 28, kanssa. ICEHL-sarjasta Ilvekseen alunperin lokakuun loppuun saakka ulottuvalla sopimuksella saapunut kanadalainen on pelannut tällä kaudella 13 Liiga-peliä tehoin 2+1.

– Jérémy Grégoiren pelaaminen on ollut koko ajan nousujohteista, ja hän tekee kaikki asiat joukkueen etu edellä. Jérémy on täysin sitoutunut joukkuepelaamiseen sekä omaan rooliinsa Ilveksessä. Hän on erittäin pidetty pelaaja joukkueessamme, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi Ilveksen kotisivuilla.

Sen sijaan tshekkihyökkääjä Jakub Kos, 20, jatkaa uraansa maansa pääsarjassa. Florida Panthersin 6. kierroksen varaus mahtui Ilveksen Liiga-kokoonpanoon vain yhdessä ottelussa. Mies pelasi lisäksi kuusi ottelua lainalla Mestiksen KOOVEE:ssa.

– Pelaajan pyynnöstä suostuimme vuokraamaan hänet Tšekin Extraligaan loppukaudeksi, minkä näemme myös palvelevan hänen kehitystään parhaiten tällä hetkellä, Koskela perustelee