Kiekkoraamatuksikin takavuosina tituleerattu The Hockey News on nostanut tuoreessa kausiennakossaan esiin todellisen suomalaiskategorian, jossa voitosta kamppailee jopa kaksi sinivalkoista peluria.

Lehti nostaa Aleksander Barkovin kärkiehdokkaaksi parhaalle puolustavalle hyökkääjälle jaettavan Selke-palkinnon voittajaksi. Jo kertaalleen pystin urallaan voittaneen Florida Panthersin kipparin lisäksi neljän kärkiehdokkaan listalle nousee lisäksi Dallas Starsin ykkössentteri Roope Hintz.

– Barkov voitti ensimmäisen Selkensä 2021 ja kun Patrice Bergeron vei kotiinsa kaksi seuraavaa, voimme odottaa Barkovin palaavan voittajaksi tällä kaudella, sivusto perustelee.

– Hintz on musta hevonen ja Dallasin paras kokonaisvaltainen pelaaja kevään pudotuspeleissä, eikä häntä pitäisi unohtaa laskuista. Hintz oli uskomaton kiekollisena sekä ilman kiekkoa. Hänen voittonsa ei yllättäisi, mutta se ei tule olemaan helppoa, The Hockey News perustelee.

Kaksi muuta ehdokasta listalla ovat New Jersey Devilsin Nico Hischier sekä Toronto Maple Leafsin Mitch Marner.