NHL:n edellisen sukupolven ykköstähti ja kansikuvapoika Sidney Crosby uskoo sarjan nykyisen kärkinimi Connor McDavidin yltävän alkavallakin kaudella uskomattomiin urotekoihin taalajäillä.

Pittsburgh Penguinsin riveissä kolme Stanley Cupia urallaan voittanut Crosby arvioi NHL-toimittaja Mike Zeisbergerille antamassaan haastattelussa viime kaudella 153 tehopistettä runkosarjassa takoneen McDavidin mahdollisuuksiin rikkoa alkavalla kaudella maaginen 170 tehopisteen raja.

— En uskonut hänen koskaan yltävän 150 tehopisteeseen, mutta hän löysi keinot rikkoa tuon rajan. Tästä syystä en usko minkään olevan esteenä sen (170 rajan rikkomisen) suhteen. Hän löytää aina tavan nostaa tasoaan uudelleen ja uudelleen, joten en löisi vetoa häntä vastaan, Crosby lataa.

McDavidin viime sesongin pistesaldo (153) on korkein NHL:ssä sitten Mario Lemieux’n kaudella 1995-96 iskemän 161 pisteen mahtikauden.

Crosbyn mielestä ei ole mitään epäselvyyttä siitä, kuka on tämän hetken paras pelaaja maailmassa.

— Tästä aiheesta on vaikea väitellä. Meillä on Nathan MacKinnon, Leon Draisaitl ja joitakin muita kavereita, mutta mielestäni McDavid on todistanut olevansa kaikista paras, Crosby arvioi.