NHL:n kirkkaimpiin supertähtiin yhä lukeutuvan Patrick Kanen tulevaa seuraa koskeva huhumylly on kiihtynyt viime päivien aikana uudelle tasolle.

Amerikkalaislegenda paljasti äskettäin halunsa pelata joskus yhdessä Toronto Maple Leafsin tähtisentteri Auston Matthewsin kanssa.

Nyt chicagolaisen Daily Heraldin toimittaja John Dietz puolestaan on tiputtanut uuden huhun Kanen mahdollisesta lokaatiosta.

– Katsokaa, kun Kane allekirjoittaa sopimuksen Detroit Red Wingsiin. Eräs hänet hyvin tunteva henkilö kertoi Kanen haluavan seurata Alex DeBrincatin jalanjäljissä Detroitiin, jos ja kun se olisi mahdollista. Totta kai kiinnostuksen on oltava molemminpuolista, joten katsotaan aikooko Detroit toimia, Dietz kirjoittaa X:ssä viitaten Kanen läheiseen ystävään.

Kanen on kerrottu haluavan liittyä ainoastaan sellaiseen seuraan, jossa miehellä on realistinen mahdollisuus tavoitella uransa neljättä Stanley Cupin voittoa. Myös paluuta New York Rangersiin on pidetty yleisesti täysin realistisena vaihtoehtona. Lisäksi ainakin Colorado Avalanche on pyörinyt huhuissa kesän mittaan.