Chicago Blackhawksin seuralegenda Patrick Kane on tämän hetken nimekkäin vapaa agentti NHL:ssä.

Miehen tulevaa seuraa on spekuloitu aktiivisesti, ja nyt huhumyllyyn voidaan lisätä jälleen yksi uusi seura amerikkalaisikonin nostettua esille mahdollisuuden pelata yhdessä Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä Auston Matthewsista kanssa.

– Pidämme säännöllisesti yhteyttä läpi kauden. Kunnioitan suuresti sitä, millainen pelaaja hän on, kuinka hyvä maalintekijä hän on, kuinka hyvä laukaus hänellä on ja kuinka hyvä kokonaisvaltainen pelaaja hän on, Kane kehuu maanmiestään medialle.

– Hänestä on tullut yksi sarjan parhaista pelaajista, joten olisi mahtavaa pelata hänen kanssaan Yhdysvaltain maajoukkueessa. Toivottavasti saamme mahdollisuuden pelata yhdessä tulevaisuudessa, Kane vihjaa.

Kane harmittelee muiden kiekkoihmisten tavoin sitä, ettei parhaiden pelaajien välistä maajoukkueturnausta ole saatu toteutetuksi vuosikausiin.

– Luulen, että saisimme USA:n kanssa kasaan kilpailukykyisen joukkueen, joten se (parhaiden pelaajien välisen turnauksen puuttuminen) on valitettavaa. Olisi ollut hienoa saada toivottaa seuraava sukupolvi tervetulleeksi maajoukkueeseen ja saada olla osa joukkuetta, Kane harmittelee.

Kanen on aiemmin kerrottu olevan kiinnostunut myös paluusta takaisin New York Rangersiin, jossa mies pelasi vuokrapelaajana viime kauden lopulla. Kane toipuu parhaillaan isosta lonkkaleikkauksesta, minkä vuoksi tuleva NHL-sopimus saattaa venyä jopa vuodenvaihteeseen asti.