Torstai-iltana julkisuuteen Ylen toimesta tulleet uutiset Kasperi Kapasen rattijuopumuksesta ovat levinneet nopeasti myös Pohjois-Amerikkaan.

Elokuun lopulla Suomessa törkeästä rattijuopumuksesta kärynnyt St. Louis Bluesin hyökkääjä on nyt julkaissut seuransa kanssa tiedotteen aiheesta.

– Tein viime kuussa harkintavirheen, jota ei voi hyväksyä ja josta kannan täyden vastuun. Esitän pahoitteluni perheelleni, Bluesin organisaatiolle, joukkuekavereilleni sekä faneille. Ymmärrän virheeni vakavuuden ja olen sitoutunut tekemään kaikkeni ansaitakseni jälleen heidän luottamuksensa, Kapanen kommentoi Bluesin tiedotteessa.

Myös Bluesin GM Doug Armstrong otti kantaa suojattinsa tapaukseen.

– Saimme tänään tietää Kasperin tapauksesta. Olen keskustellut asiasta hänen ja hänen agenttinsa kanssa. Olemme pettyneitä hänen harkintansa pettämiseen ja olemme valmiit tekemään tarvittavat muutokset, ettei vastaava enää toistuisi, Armstrong lausuu.

27-vuotiaalla Kapasella on alkamassa viimeinen sopimuskausi Bluesissa. Kuopiolainen kuittaa alkavasta kaudesta 3,2 miljoonaa dollaria.