Viaplayn NHL-selostaja Antti Mäkinen otti Kimanttia-podcastin kauden viimeisessä jaksossa kantaa Stanley Cupin finaalit hävinneen Florida Panthersin tulevaisuuteen.

Mäkinen vaatii seurajohdolta muutamia isoja muutoksia, jottei finaalikevät jää vain lyhyeksi pistäytymiseksi NHL:n huipulla.

– Vähän täytyy porukan muuttua ja laajentua. Jos mä nyt jotain tästä lajista ymmärrän, niin esimerkiksi Anthony Duclairin kaltainen pelityhmä hyökkääjä ei välttämättä ole mestaruusjoukkueen pelaaja. Ei osaa puolustuspelin alkeitakaan, Mäkinen tylyttää vielä kaudella 2021-22 runkosarjassa 74 peliä huipputehoin 31+27=58 pelannutta laitahyökkääjää, joka kärsi päättyneen kauden runkosarjassa loukkaantumisista.

Täysin toivottomana Mäkinen ei silti Panthersin tilannetta näe.

– Pienillä muutoksilla ja puolustuksen leveydellä (Panthersin menetys voi jatkua), Mäkinen näkee tärkeimmät kehityskohdat.

Aiemmin Panthersin tulevaan kesään siirtomarkkinoilla otti kantaa myös Ville Nieminen, joka ehdottaa seurajohdolle jopa kuuden pelaajan kauppaamista. Lue Niemisen mielipide aiheesta täältä.