TPS tiedottaa solmineensa kaksivuotisen sopimuksen suomalaishyökkääjä Aarne Talvitien kanssa.

24-vuotias Talvitie on pelannut edelliset kaksi kautta New Jersey Devilsin AHL-joukkueessa Utica Cometsissa. Devilsin kesän 2017 kuudennen kierroksen (160.) varaus summasi päättyneellä kaudella AHL:n runkosarjassa 58 ottelussa tehopisteet 3+11=14. AHL:n pudotuspelien kuudessa ottelussa nuorukainen kirjasi tehot 3+0.

Talvitie lähti kauden 2017-18 päätyttyä Espoon Bluesin A-junioreista Yhdysvaltoihin Penn Staten yliopistojoukkueeseen. Talvitie pelasi NCAA-sarjassa kolmen kauden ajan, jonka jälkeen hän solmi kaksivuotisen NHL:n tulokassopimuksen New Jersey Devilsin kanssa.

Talvitie toimi Nuorten Leijonien vuoden 2019 MM-kultajoukkueessa kapteenina. Työteliäs hyökkääjä kirjasi MM-turnauksen seitsemässä ottelussa pisteet 4+3=7.