Leijonat jatkoi urakkaansa Tshekin EHT-turnauksessa lauantain päiväottelulla Sveitsiä vastaan. Ottelu päättyi Sveitsin voittoon lukemin 2-1.

Sveitsi avasi maalihanat jo ensimmäisen viiden minuutin aikana, kun Marco Miranda vei joukkueen johtoon. Suomi tasoitti pelin kuitenkin saman erän aikana, kun Olli Määttä pääsi laukomaan sveitsiläispelaajan harhasyötön seurauksena kiekon maaliin.

Ottelun voittomaali nähtiin toisessa erässä, kun Calvin Thürkauf teki ylivoimalla 2-1-osuman. Päätöserässä ei maaleja nähty, joten kamppailu päättyi näihin lukemiin.

Leijonien maalilla Jussi Olkinuora kirjautti pelissä 21 torjuntaa. Sveitsin maalivahti Leonardo Genoni selvisi 13 torjunnalla.

Voit katsoa ottelun maalikoosteen alta tai täältä.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Ei riitä Leijonilla tänään, vaan Sveitsi on parempi lukemin 2-1. Videolta ottelun maalikooste.

Leijonat kaukalossa vielä huomenna, kun vastaan luistelee Ruotsi. Kiekkoa jäähän 13.00!