New Jersey Devils jyräsi 4-0 voittoon New York Rangersista pudotuspelisarjan seitsemännessä ottelussa. Devils etenee seuraavalle kierrokselle voitoin 4-3, kun taas Rangersilla on edessään kesäloma.

Rangers loi ottelussa enemmän maalipaikkoja, mutta joukkueen puolustuspeli jätti paljon parantamisen varaa. Toisen erän puolivälissä Devilsin alivoimapelaajat nöyryyttivät Rangersia hyökkäysalueella, kamppailivat kiekon itselleen ja iskivät laatan kaikessa rauhassa häkkiin.

Devils varmisti voittonsa 3-0 maalin myötä, kun kolmatta erää oli viisi ja puoli minuuttia jäljellä. New Jersey karkasi kolmella yhtä vastaan, ja Erik Haula jysäytti kiekon sisään tulisella laukauksella.

Rangersin tappio oli iso yllätys. Joukkue lähti pudotuspeleihin valtavilla satsauksilla. Siirtotakarajan lopulla Rangers hankki Vladimir Tarasenkon, Patrick Kanen ja Tyler Motten.