HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen paljastaa Siim Liivikin juontamassa Wet Show -podcastissa parhaan pelaajan, jonka kanssa on saanut uransa aikana työskennellä.

Salmelainen nostaa ykkösnimeksi HIFK:sta maailmalle ponnistaneen, MM-kultaa viime keväänä voittaneen ja nyt Dallas Starsin kanssa toista kertaa Stanley Cupin finaalipaikasta taistelevan Miro Heiskasen.

– Jos miettii Miroa, niin se on aivan poikkeuksellinen kundi ja persoona. Jos on joku pelaaja, joka ei stressaa sitten mistään, niin se on Heiskanen. Se on aivan maaginen! Paras pelaaja, jonka mä oon nähnyt, joka handlaa ihan kaiken, median ja kaiken.

– Niin fantastinen jääkiekkoilija siihen päälle. Pelaa tuolla NHL:n pleijareita ja voittaa MM-kultaa. Sulla on kumminkin se sisäinen vaatimustaso siellä, Salmelainen listaa.

Voit kuunnella Salmelaisen vierailun kokonaisuudessaan täältä.