Ruotsi kasaa toukokuun 12. päivä Suomessa ja Latviassa käynnistyviin MM-kisoihin nimekästä joukkueella. Ruotsi pelaa MM-kisaottelunsa Tampereen A-lohkossa, jossa myös Leijonat on.

Aftonbladet uutisoi, että Washington Capitalsin puolustaja Rasmus Sandin suuntaa Tre Kronorin avuksi MM-kisoihin.

Sandin on jo neljäs NHL-vahvistus Ruotsin joukkueeseen. MM-kisoihin matkaavat myös Vancouver Canucksin supertähtihyökkääjä Elias Pettersson, Detroit Red Wingsin nuori lahjakkuus Lucas Raymond sekä Buffalo Sabresissa sensaatiomaisen runkosarjan pelannut Rasmus Dahlin.

Sandinilla on takana erikoinen kausi NHL:ssä, sillä hänet kaupattiin yllättäen siirtorajalla Toronto Maple Leafsistä Washingtoniin. 23-vuotias uppsalalainen pääsi Capitalsissa heti ykköspuolustajan rooliin, kun joukkueen tähtipuolustaja John Carlson oli sivussa loukkaantumisen takia.

Kiekollisesti lahjakas puolustaja kirjasi Capitalsin riveissä 19 ottelussa komeat tehopisteet 3+12=15. Sandin teki Maple Leafsissa tällä kaudella 52 ottelussa pisteet 4+16=20.