Alle 18-vuotiaiden MM-kisat ovat alkaneet ryminällä. Kanada ja Ruotsi pelaavat parhaillaan kisojen avausottelua ja se on revähtänyt Kanadan näkökulmasta erittäin rumaksi. Ruotsi murjoo suurta mestarisuosikkia johtamalla peliä peräti 6-0 kahden erän jälkeen.

Ruotsi iski viidesti kiekon maaliin ensimmäiseen 13 ja puoleen minuuttiin. Tämä tulitus riitti myös kanadalaisvahti Carson Bjarnasonille, jonka tilalle maaliin luisteli Gabriel D’Aigle. Toisessa erässä Ruotsi teki yhden maalin.

Kahden erän jälkeen Ruotsin pisterohmu ottelussa on ollut puolustaja Axel Sandin-Pellikka tehoilla 1+3. Useamman tehopisteen pelaajia ovat tällä hetkellä myös hyökkääjät Zeb Forsfjäll (1+2) ja Otto Stenberg (1+1) sekä puolustaja Theo Lindstein (0+2).