Patrik Laine on paljastanut Bally Sports -sivustolle antamassaan haastattelussa syyn sille, miksi Columbus Blue Jacketsin tähtilaituri halusi itse kokeilla siipiään keskushyökkääjän tontilla.

Laine on pelannut koko ammattilaisuransa laitahyökkääjänä. Haasteita uudessa pelipaikassa riittää, joskin nyt kokeiluihin on aikaa joukkueen menetettyä jo mahdollisuutensa kevään pudotuspeleihin.

– En tiedä aloituksista juuri mitään. Laitahyökkääjänä niistä ei ole tarvinnut huolehtia liiemmin. Nyt ne ovat vähän tärkeämpiä, joten yritän kysyä neuvoa kavereilta, joilla on niistä pidempiaikaista kokemusta, Laine näkee.

– Olen innoissani tästä mahdollisuudesta. En löydä oikeaa sanaa, mutta tuntuu, että laiturina kehitykseni ei ole mennyt aivan haluamallani tavalla. Uskon, että tämä voi avata minulle uusia juttuja. Yritän tulla paremmaksi pelaajaksi, Laine listasi.

Laine on ehtinyt kahden keskushyökkääjänä pelaamansa ottelun aikana väläyttää varsin lupaavia pelintekijän kykyjään. Suomalainen on merkkauttanut kahteen otteluun tehot 0+4. Keskushyökkääjän paikalta ja toisesta aallosta tilanteisiin saapuessaan hurjasta laukauksestaan tunnettu suomalainen saattaa jatkossa saada entistä enemmän tilaisuuksia käyttää pelättyä kanuunaansa.