Daniel Briere nousi Philadelphia Flyersin väliaikaiseksi GM:ksi, kun Chuck Fletcher sai potkut. Brieren ura on saanut vaikean alun, kun hän on joutunut heti kohun keskelle kiitos hänen poikansa Carson Brieren törttöilyn.

Opiskelijajuhlissa Carson Briere kiusasi paikalla ollutta invalidia. Hän odotti kaverinsa kanssa portaikon yläpäässä ja kun kukaan ei huomannut, Briere työnsi ystävänsä kanssa tyhjänä olleen pyörätuolin alas portaita.

Brieren harmiksi teko tallentui videolle ja se jaettiin sosiaalisessa mediassa. Videon nähneet ihmiset keräsivät rahaa uutta pyörätuolia varten teon uhriksi joutuneelle ihmiselle. Myöhemmin uhri kertoi olevansa Sidney ja kiitti kaikkia auttajiaan. Hän kuitenkin ohjasi lahjoittamaan rahat oikeasti tarpeessa oleville.

Flyers-GM Daniel Briere oli järkyttynyt tapauksesta.

– Olin shokissa, kun näin Carsonin käytöksen videolla, joka jaettiin sosiaalisessa mediassa eilen. Se oli täysin tarpeetonta ja vastoin kaikkia perheemme arvoja vastaan, joiden mukaan ihmisiä pitää kohdella kunnioittavasti. Carson on todella pahoillaan ja kantaa täyden vastuun käytöksestään, Briere kommentoi.

Myös poika Carson Briere oli pahoillaan.

– Olen syvästi pahoillani käytöksestäni lauantaina. Teoilleni ei ole mitään oikeutusta, ja teen kaikkeni hyvittääkseni tämän vakavan arviointikyvyn puutteen, Carson Briere sanoo.

I usually don’t post anything serious on my twitter but something happened Saturday night and just can’t stomach the thought of this kid getting away with it. In the video below is a @MercyhurstU student and is currently on the @HurstMensHockey team. Carson Briere.