Matias Maccelli pelaa huikeaa tulokaskautta NHL:ssä. Viime yönä suomalaishyökkääjä sivalsi kaksi maalia, kun Arizona Coyotes kärsi 4-5 tappion Edmonton Oilersille.

Ensimmäisessä maalissaan Maccelli esitteli peliälyään. Kun suorassa hyökkäyksessä muut rynnistivät maalille, Maccelli jäi kiekon kanssa hieman kauemmas ja odotti, että hänelle aukesi tilaa. Lopulta hän löysi hyvän laukausulinjan ja iski kiekon ranteella sisään.

Toisessa maalissaan Maccelli esitteli pehmeitä käsiään. Hän nappasi kiekon itselleen maalin edustalla, ja veivasi sen maalivahdin ympäri takatolpalle. Lopuksi hän puttasi laatan sisään vastustajan estelyistä huolimatta.

TV-lähetyksen kommentaattorikin oli maalista ihmeissään, eikä meinannut pysyä perässä.

– Luulin, että hän teki sen rystyllä, kommentaattori taivasteli.

Kauden 57 ottelussa Maccelli on iskenyt tehot 10+33=43.

Alla oleva video alkaa Maccellin toisen maalin kohdalta.