Kärppien nuoret hyökkääjä Tuukka Tieksola ja Ville Koivunen liittyvät loppukaudeksi Carolina Hurricanesin AHL-seuran Chicago Wolvesin rinkiin. Kärppien kausi päättyi viime viikolla pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

21-vuotias Tieksola on ennestään tuttu pelaaja Wolvesille. Taitava laitahyökkääjä aloitti tämän kauden AHL:ssä pelaten 40 ottelua tehopistein 4+11=15. Carolinan vuoden 2019 4. kierroksen varaus siirtyi kesken kauden lainalle Kärppiin, jossa hän pelasi 11 Liiga-ottelua tehoin 3+2=5.

19-vuotias Koivunen oli nuoresta iästään huolimatta Kärppien kärkihyökkääjiä. Hurricanesin kesän 2021 2. kierroksen (51.) varaus teki 52 runkosarjaottelussa tehopisteet 12+16=28.

Chicago Wolves

@Chicago_Wolves
Transactions:

Forwards Tuukka Tieksola and Ville Koivunen have been reassigned from Karpat (Liiga) to the Wolves.

Tieksola will wear No. 32, Koivunen will wear No. 17 and Dominick Mersch will change to No. 7.

@MidwestMoving