Leijonien paidassa MM- ja olympiakultaa viime vuonna torjuneen Harri Säterin, 33, ensi kauden seura on selvillä.

Sveitsiläinen EHC Biel-Bienne tiedotti perjantaina Säterin solmineen seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Säteri pelasi kolmen edelliskauden ajan KHL-seura Sibirissä. Venäjän aloittaman hyökkäyssodan jälkeen maalivahti siirtyi viime kauden lopulla Detroit Red Wingsiin, jossa sai tililleen kuusi NHL-ottelua.

Kuluvalla kaudella suomalainen on torjunut Biel-Biennen maalilla 35 ottelussa tilastoin 2,29 ja 92,3%. Säteri johdatti torjunnoillaan seuransa Sveitsin liigan runkosarjassa kakkoseksi. Runkosarjan voitto jäi lopulta maalierosta kiinni.

EHC Biel-Bienne

@ehcbiel
Harri Säteri verlängert beim EHC Biel💥
Der Torhüter spielt auch in der kommenden Saison beim EHC Biel im Tor! Harri a signé une entente jusqu'en avril 2024 et formera un duo de gardiens en compagnie de Joren van Pottelberghe la saison prochaine🥅🏒

#icicestbienne #rougeetjaune