Kärppien pelitapa on saanut kauden aikana paljon kritiikkiä. Puolustamiseen keskittyvä systeemi ei tarjoa joukkueen tähtipelaajille mahdollisuutta pelata omilla vahvuuksillaan.

Viime viikolla Kärpät hävisi tärkeän pelin HIFK:ta vastaan numeroin3-4. Kärpät oli ottelussa jo 0-4 tappiolla, mutta kolmannen erän nousun myötä joukkue pääsi vielä maalin päähän.

Kärppien tähtihyökkääjä Ville Leskinen kommentoi Kalevalle, että lopun nousu oli seurausta pelitavan vapauttamisesta.

– Kun vastustaja johtaa 2–3 maalilla, unohdetaan vähän juttuja ja annetaan mennä vaan. Meillä pitäisi olla enemmän tuota, Leskinen kommentoi.

– Kaikki alkaa näyttämään hitaalta, jos tuolla kentällä joutuu miettimään liikaa asioita.

Lauri Marjamäeltä kysyttiin Petopodi-podcastissa mielipidettä Leskisen kommentteihin mainitsematta pelaajaa kuitenkaan nimeltä.

– En ole tuollaisesta kuullut. Tuo nyt on täyttä paskapuhetta, Marjamäki pamautti.

– Mitä juteltiin puolitoista viikkoa sitten, joukkue on nyt tosi tyytyväinen. On aggressiivista, aktiivista peliä. Jos syksyllä sanottiin, että on vähän miettimistä, nyt ei enää ole.

Marjamäki perusteli asiaansa muun muassa tehtyjen maalien määrällä, mikä Kärpillä on viime kuukausina ollut selvässä nosteessa vaikeaan alkukauteen verrattuna.

– On aika outo kommentti, jos joku on tuolla tavalla sanonut. Jos joku tuntee vielä sillä tavalla, täytyy sanoa, että se joku on kyllä pihalla kuin lintulauta. Kaikki sanovat, että meininki on nyt enemmän kuin hyvä.