Washington Capitalsin venäläishyökkääjän Jevgeni Kuznetsovin, 30, uskotaan olevan tyytymätön tilanteeseensa.

Venäläiskanava Match TV kertoo, että Kuznetsov on pyytänyt jo kahden kauden ajan agenttinsa välityksellä Capitalsia kauppaamaan hänet toiseen NHL-seuraan. Venäläistietojen mukaan Capitalsin seurajohto ei kuitenkaan ole ollut halukas kauppaamaan tähtisentteriään pois.

Mediajätti The Athletic kertoi aiemmin tällä viikolla, että Capitals-johdossa olisi alettu harkitsemaan Kuznetsovin kauppaamista pois tulevana kesänä.

– Capitalsin seurajohto on pahasti pettynyt Kuznetsovin kauteen. Hänen piti parantaa otteitaan, mutta niin ei tapahtunut. Hän täyttää toukokuussa 31 vuotta ja hänen 7,8 miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy vasta kahden kauden päästä, The Athletic -sivuston Capitalsin asiantuntija Tarik El-Bashir sanoi.

– Voiko Capitals luottaa hänen palaavan entiselle tasolleen ja löytävän tasaisuuden? En osaa sanoa täysin varmuudella, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että luottamus on menetetty, toimittaja jatkoi.

Kuznetsov on tehnyt tällä kaudella 72 ottelussa odotuksiin nähden vaatimattomat 12 maalia ja 52 tehopistettä. Miehen tehotilasto on pakkasella lukemin -18.