Kari Jarvansalo kertoi Twitterissä kohtaamisestaan Pelicans-puolustaja Ben Bloodin kanssa. Jarvansalon väitteiden mukaan kaksikolla on riittänyt draamaa parkkeeramisen ihmeellisessä maailmassa.

– Meillä on autokatospaikat vierekkäin, tosin käytän paikkaa hyvin harvoin, vain asioidessani niillä huudeilla. No tämä pelikaani ei osaa yhtään ajaa autolla ja pysäköi aina katokseen myös minun paikkani blokaten, Jarvansalo kertoo.

– Lauantaina oli taas blokannut paikkani. Otti sen verran päähän, että ajoin Viton poikittain katospaikkojemme taakse ja laitoin lapun sille pyyhkijän sulan alle, että palaan parin tunnin kuluttua. Heti kohta alkoi puhelin soimaan, mutten vastannut.

Kiekkoilija myöhästyi tempun myötä töistä, eikä kaksikon seuraava kohtaaminen ollut leppoisa.

– Selvitin hänelle seikkaperäisesti, että ”pysäköintiruutujen reunaviivat” tarkoittavat sitä, että auto tulee pysäköidä kaikilta osiltaan viivojen sisäpuolelle. Sanoin vielä, että toivottavasti hän osaa luistella paremmin kuin pysäköidä autoa, Jarvansalo sanoo.

– Otti siitä aika paljon kierroksia, enkä pärjännyt hänelle verbaalisesti siinä englanniksi käydyssä ”keskustelussamme”. Lähdettiin siitä sitten pois ja neuvoin häntä, että hänen on hyvä opetella pysäköimään autonsa ja lupasin antaa ajo-opetustakin ihan siinä paikan päällä.

Jarvansalo antoikin Pelicansin vastustajille vinkin, miten Bloodia voi jatkossa kaukalossa hiillostaa.

– Pelicansin vastustajille kuitenkin vinkki, että Beniä voi kuumentaa esim. sanomalla pelissä, että ”sinähän olet yhtä huono lätkäpelaaja kuin auton pysäköijä” tms. nokkelaa.