Carolina Hurricanesin valmennusjohto oli nostanut Jesse Puljujärven ykkösketjuun Sebastian Ahon rinnalle suomalaislaiturin pelattua toisen ottelunsa uudessa seurassaan maanantain vastaisena yönä New Jersey Devilsiä vastaan.

Vielä ensimmäisessä Hurricanes-pelissään nelosketjun laidalla aloittanut Puljujärvi sai Devilsiä reilut 15 minuuttia peliaikaa. ”Pulju” tarjoili mm. yhden maalin takaa lähteneen loistosyötön Aholle (alla löytyvällä videolla ajassa 6.25). Hurricanesin tähtisentteri ei kuitenkaan onnistunut toimittamaan limppua maaliin saakka. Devils vei ottelun lopulta nimiinsä kotikaukalossaan maalein 3-0.

Hurricanes on jäänyt maaleitta molemmissa otteluissa, joissa Puljujärvi on luistellut joukkueen pelaavassa kokoonpanossa. Joukkueen seuraava tilaisuus maalittoman putken katkaisemiseen on edessä keskiviikon vastaisena yönä, jolloin sen vieraaksi saapuu Winnipeg Jets.

Voit katsoa Devils-Hurricanes-pelin kohokohdat alta löytyvältä videolta.