Tapparan päävalmentaja Jussi Tapolan valmennusura on jatkumassa ensi kaudella ulkomailla. ElmoTV:n tietojen mukaan Tapola on käynyt neuvotteluja päävalmentajan pestistä Saksan DEL-liigaan ja sen suurseura Adler Mannheimiin.

Mannheim on voittanut maansa pääsarjan mestaruuden kahdeksan kertaa, joista viimeisin tuli vuonna 2019. Tällä kaudella joukkue sijoittui runkosarjassa kolmanneksi ja se pelaa parhaillaan puolivälieräsarjaa Kölner Haiea vastaan.

48-vuotias Tapola toimii kaikkiaan kuudetta kauttaan Tapparan päävalmentajana. Hän on voittanut noiden vuosien aikana kolme Suomen mestaruutta ja yhden hopean sekä CHL:ssä mestaruuden ja hopean. Tapola on hoitanut kahden kauden aikana myöskin Tapparan urheilujohtajan tehtäviä.

Tapolan valmennusura alkoi HPK:n junioreista ja hän nousi sitä kautta myöskin yhden kauden ajaksi HPK:n Liiga-joukkueen apuvalmentajaksi. Tapola on nähty myös Leijonien apuvalmentajana kaudella 2017-18.

Uransa varrella Tapola on valmentanut toistaiseksi yhden kauden ulkomailla. Se tapahtui kaudella 2018-19, jolloin hän luotsasi Kunlun Red Staria KHL:ssä.