Florida Panthers koki viime yönä 3-4 tappion New York Rangersille. Tappio oli Floridalle jo kolmas putkeen.

Floridan kapteeni Aleksander Barkov iski ottelussa kaksi maalia ja venytti pisteputkensa jo kymmenen ottelun mittaiseksi. Rangersin Kaapo Kakko puolestaan keräsi tililleen tehot 1+1. Syöttöpiste tuli ottelun voittomaaliin kolmannessa erässä.

Barkov hakkasi ottelun avausmaalin lähietäisyydeltä sisään. Toisen hän napautti sisään aloitusvoiton jälkeen ketjukaveri Carter Verhaeghen namupassista. Kakon maali oli hyvin samankaltainen Barkovin ensimmäisen osuman kanssa. Hän rusikoi irtokiekon sisään maalin edestä.

Kauden 59 ottelussa Barkov on iskenyt tehot 20+46=66. Kakko on puolestaan nakuttanut 73 otteluun tehot 14+22=36.

Voit katsoa suomalaisten maalit alta.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Good by us ‼️

Florida Panthers

@FlaPanthers
Second of the game for Sasha pulls us within one

New York Rangers

@NYRangers
BE 👏 AGGRESSIVE 👏