Suomessa esimerkiksi NHL:n televisioinnista vastaava Viaplay nostaa jälleen hintojaan.

Viaplay kertoo verkkosivuillaan, että Elisa Viihde Viaplay Total -paketin hintaa on päätetty korottaa peräti viidellä eurolla kuukaudessa. Asiasta ei ole informoitu vielä kaikkia asiakkaita.

– Elisa Viihde Viaplay Total –paketin uusi hinta on 44,99 €/kk ja se astuu voimaan 23. helmikuuta. Sinulla, joka olet jo Elisa Viihde Viaplay Total –paketin tilaaja, uusi hinta astuu voimaan ensimmäisestä 27. maaliskuuta 2023 jälkeisestä maksusta alkaen, Viaplay tiedottaa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Viaplay korottaa isosti hintojaan. Sosiaalisessa mediassa muutokseen ollaan hyvin pettyneitä. Penkkiurheilijoiden mielestä hinta on aivan liian korkea. Tästä syystä moni onkin jo peruuttanut Viaplayn tilauksensa.

Näet ihmisten reaktioita alta.

Tuukka Kotimäki

@tkotimaki
Jaha, notta Viaplayn kuukausihinta pompsahti sitten 45 euroon. Alkaa olla jo aika hapokasta touhua. Jos haluat katsoa vaikkapa futiksen ystävälle aika yleistä #valioliiga + #UCLfi -komboa, kevenee kukkaro 75 eurolla kuussa. Semmoista.

Aku Lilja

@akulilja
Kiitti hei, tuskin ja toivottavasti ei oo ainoa. 😀 Jossain kohtaa menee innokaan futisseuraajankin raja. #viaplay

Juhani Koskinen

@juhanikoskinen
Tekee @ViaplayUrheilu kyllä kaikkensa, että ihmiset irtisanoisivat pakettinsa. #Valioliiga #NHLfi #F1fi

Tuukka Kotimäki

@tkotimaki
Jaha, notta Viaplayn kuukausihinta pompsahti sitten 45 euroon. Alkaa olla jo aika hapokasta touhua. Jos haluat katsoa vaikkapa futiksen ystävälle aika yleistä #valioliiga + #UCLfi -komboa, kevenee kukkaro 75 eurolla kuussa. Semmoista.

Markus Nurmio

@Nurtsi3
Viaplay sitten nostaa vielä kaiken muun paskan lisäksi hintaakin 😂 Tää lafka on kohta konkursissa. Ei oo missään nimessä 45€ arvonen paketti. #viaplay #valioliiga #bulifi #f1fi

Aleksanteri Tani

@AleksanteriTani
Jos puntaroi vaikkapa C Moren ja Viaplayn välillä, niin Viaplay ainakin yrittää tehdä valintaa helpommaksi. Jatkossa 44,99/kk ilman erillistä urheilupakettia, C Moren urheilut halvimmillaan kolmellakympillä. 15€/kk ero aika iso, molemmilla mielestäni aika tasavahva tarjonta.

Miro Haapaniemi

@MirondoXXI
Tässä taloudessa loppuu Viaplayn katselu tuotapikaa. Noussut 34,90 € -> 44,90 € / kk lyhyessä ajassa. Urheilua seuraisin mielelläni, mutta joku raja sentään. Toivottavasti @Viaplay_FI tajuavat asian, kun riittävän moni irtisanoutuu.

huppse

@hupsse
yrittääköhän tuo #viaplay häätää asiakkaitaan? ite lopetin tilauksen kun hinta meni yli 30€ eikä nykyiseen olisi todellakaan varaa. NHL jää valitettavasti kattomatta, formulat f1tv kautta. #viaplayfi

Johnny

@techhead666
Viaplay päätti sitten nostaa hintojaan, taas kerran. Noin puolitoista vuotta sitten hinta oli 34,99 e/kk, nyt 39,99 e/kk ja pian jo 44,99 e/kk. 27.3. asti näkyy vielä ja sitten loppuu tilaus. Ei kiinnosta tuollaista firmaa enää tukea, pitäkää tunkkinne. #viaplayfi

Arto Rissanen

@rissaska
Kiitos riittää #lammas #viaplay

jarno piiroinen

@PiiroinenJarno
Nyt riittää. Nyt on ihmisten aika äänestää jaloilla tätä paskaa vastaan. @Viaplay_FI @ViaplayUrheilu #valioliiga

Aleksi Hietava

@hietava23
Irtisanoin @Viaplay_FI
Jos joskus sais vaan pelkän urheilupaketin johonki järkevään hintaan, niin voin harkita tilaavani uudestaan.

45€/kk on yksinkertaisesti liikaa.