Tappara ylsi viikonloppuna upeaan saavutukseen, kun joukkue kukisti CHL:n finaalissa ruotsalaisen Luleå HF:n maalein 3-2.

Ensimmäistä kertaa CHL-mestaruuteen marssinut tamperelaisseura nostaa keskiviikon liigakierroksella mestaruusviirin kattoon, kun vastaan asettuu HIFK.

Samalla viiri tullaan kuitenkin ottamaan nopeasti pois, sillä Nokia Arenalla viirejä ei saada sijoiteltua kattoon ilman, etteivätkö ne olisi joidenkin katsojien näköesteenä. Tästä syystä katossa ei ole tällä hetkellä yhtään viiriä, vaikka Tappara ja Ilves on menestyneitä seuroja.

– Ennen ottelun alkua mestaruusviiri nostetaan areenan kattoon kunnes heti ottelun päätyttyä tämä viiri otetaankin jo taas alas. Nokia Arena. Euroopan modernein areena, jonka kattoon tosin ei saa ripustaa mitään pysyvästi ilman että se olisi kenenkään tiellä, Severi Savolainen kirjoittaa Twitterissä.

Severi Savolainen

@severieemil
Ennen ottelun alkua mestaruusviiri nostetaan areenan kattoon kunnes heti ottelun päätyttyä tämä viiri otetaankin jo taas alas.

Nokia Arena. Euroopan modernein areena, jonka kattoon tosin ei saa ripustaa mitään pysyvästi ilman että se olisi kenenkään tiellä. 🫶 #Tappara #Liiga

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Keskiviikkona viiri areenan kattoon🏆 Lähes 7000 lippua jo myyty🔥

🎟️ Liput: Tappara.fi/liput

#Tappara #Liiga