Vegas Golden Knightsin odotetaan olevan iso pelaaja NHL:n siirtorajalla.

DailyFaceoff-sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli uskoo Golden Knightsin havittelevan Chicago Blackhawksin supertähtihyökkääjää Patrick Kanea, 34, riveihinsä.

Golden Knightsin palkkakattoon on vapautumassa juuri sopivasti 9,25 miljoonan dollarin suuruinen tila, kun selkäleikkaukseen joutunut tähtihyökkääjä Mark Stone asetetaan pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalle (LTIR). Kanen tähän kauteen päättyvän sopimus veisi palkkakatosta tilaa 10,5 miljoonaa dollaria.

– Stonen poissaolo vapauttaa 9,25 miljoonan dollarin osuuden palkkakattoon joukkueelle, joka on totisesti valmis menemään tänä keväänä päätyyn asti. Golden Knights on valmis voittamaan. Patrick Kane on pelaaja, jolla on seuran tyylin mukaista glamouria ja tyylikkyyttä, Seravalli kertoo.

– Tämä vain käy järkiinsä: Jack Eichel ja Patrick Kane yhdessä. Ehkä kaksi parasta yhdysvaltalaissyntyistä pelaajaa samassa ketjussa. Voisitko kuvitella sen magian? Kaikki tämä glitter ja show Vegasissa – palaset vain loksahtelevat yhteen.

Kanen yllä on kuitenkin leijunut isoja kysymysmerkkejä. Taiturimainen supertähti on kirjannut tällä kaudella 45 ottelussa odotuksiin nähden vaatimattomat tehot 9+25=34. Vaisujen esitysten taustalla on huhuttu olevan Kanea vaivaava lonkkavamma.

Vaihtokauppojen takarajapäivä on 3. maaliskuuta. Peli avattiin toden teolla viime viikolla, kun Vancouver Canucksin tähtihyökkääjä Bo Horvat kaupattiin New York Islandersiin. NHL:n siirtomarkkinat vauhdittuvat varmasti NHL:ssä tämän viikonlopun All Star -tapahtuman jälkeen.