Olli Palolan alkukausi Liigassa ja HIFK:ssa oli tuskainen. Kauden 23 ottelua toivat vaisut tehot 3+2=5, ja pelaaja vaihtoi sittemmin Helsingin Ruotsiin.

Siellä, ja tarkemmin ottaen SHL:n Timråssa Palolan alku on ollut häikäisevä – kaksi ottelua, kaksi maalia!

Palola avasi nykyisen SHL-urakkansa HV71:tä vastaan tammikuun viimeisenä päivänä. Tuolloin hän räväytti heti kauden avausmaalin vain vajaan seitsemän minuutin peliajalla.

Torstaina vastuuta tuli HV71-uusinnassa nyt selvästi paljon enemmän, vajaat 16 minuuttia. Kun taas syntyi maali, on suomalainen osunut siis kahdesti vain kolmella laukauksella. Alku on ollut tehokas.

Palolan ensimmäisestä Timrå-pelistä irtosi 3-1-voitto, torstaina HV71 otti revanssin maalein 2-1. Suomalaisen uusi työnantajan on SHL:ssä hyvissä asemissa, kuudentena viimeisellä suoralla puolivälieräpaikalla.

Suomalainen oli sanonut Sundsvalls Tidningille, että tappio oli surullinen juttu, mutta kotiyleisön luomasta tunnelmasta hän oli vakuuttunut.