Sportin leiristä tipahti viikonloppuna ikäviä uutisia, kun seuran johtoporras oli päättänyt aloittaa tyhjennysmyynnit kesken pudotuspelitaistelun.

Useimpien mielestä tyhjennysmyynti tarkoittaa samalla sitä, ettei joukkueella ole enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin, vaikka runkosarjaa on jäljellä yli 10 ottelun verran.

Sportin konkariosastoon kuuluva Janne Keränen, 35, kommentoi Ilves-ottelun alla, etteivät pelaajat ole kuitenkaan heittäneet pyyhettä kehään, vaikka johtoporras onkin laittanut tähtipelaajat myyntiin.

– Käytiin se asia pukukopissa läpi. Me emme pysty vaikuttamaan muuhun kuin siihen, että mitä kaukalossa tapahtuu. Emme ole menettäneet uskoa. Yritämme parhaamme. Ikinä ei voi tietää, että mitä tapahtuu. Lopputulos nähdään myöhemmin, Keränen sanoi C Morelle.

Samalla Sport-hyökkääjä huomautti, että vaikka tähtipelaajia on poistunut joukkueen riveistä, niin se avaa nyt muille pelaajille näytönpaikkoja, kun vastuu kasvaa.

– Nyt sellaiset pelaajat, jotka ovat olleet pienemmillä minuuteilla, saavat enemmän peliaikaa. Joukkueessa on rento ja hyvä fiilis. Mukavaa päästä pelaamaan, Keränen kommentoi.