Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov on todistanut NHL:ssä viime aikoina kovin repaleista arkea.

Pelaaja loukkasi taannoin kättä blokattuaan laukauksen eräässä pelissä. Myöhemmin sentteri kykeni palaamaan peleille, mutta nyt hän oli taas tippunut sivuun.

Florida pelasi lauantain vastaisena yönä ilman kippariaan Buffalo Sabresia vastaan, ja hävisi 1-3. Floridan onneksi joukkueen pelit jatkuvat vasta maaliskuun ensimmäisen päivän vastaisena yönä.

– Olemme onnekkaita siinä, että saamme nyt muutaman välipäivän ja voimme odottaa tilanteen parantuvan. Emme kuitenkaan halua tilanteen etenevän siihen pisteeseen, että poissaolo venyisi pitkäksi. Siihen meillä ei ole varaa, Panthersin päävalmentaja Paul Maurice sanoi NHL:n nettisivuilla.

Voi olla, että Barkov pelaa jo tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Tampa Bay Lightningia vastaan.

Floridan ja Buffalon välisessä matsissa kaukalossa oli kolme suomalaista. Eetu Luostarinen ja Henri Jokiharju saalistivat joukkueilleen syöttöpisteet, Floridan toinen suomalaisnimi, eli Anton Lundell jäi kiikareille.

Pantteripaidat keikkuvat Atlantin divisioonassa kuudentena, mutta nelossijan Buffalo on Floridan kanssa tasapisteissä (64). Samassa pinnamäärässä on myös Detroit Red Wings.

LUE MYÖS:
Oho! NHL:n suomalaishyökkääjä iski kauden avausmaalin – oli osunut viimeksi 11 kuukautta sitten