HIFK-legenda Lennart Petrell paljastaa uusimmassa Liigalize-podcastissa, missä jäähallissa koki pelaajauransa parhaan tunnelman.

Taakse jäävät mm. kaikki NHL:n areenat tunnelmineen.

– Kun on pelannut vaikka Montrealissa tai Chicagossa täyden hallin edessä ja siellä on yli 20000 ihmistä ja meininki katossa, niin silti mä sanoisin, että mun uralta kovaäänisin yleisö, jos desibeleillä ja tunnelmalla mitataan, oli CHL-pelissä.

– Mitenköhän se lausutaan, sellainen puolalainen joukkue kun Tychy. Siellä oli varmaa pari-kolmetuhatta katsojaa, se oli ihan tupaton täynnä. Kaikki niin lähellä, seinät niin lähellä. Sellainen pystykatsomo, ihan hirvee meininki. Käytännössä koko halli huusi ja lauloi pelin alusta pelin loppuun.

– Se on sitä, mitä CHL parhaillaan on. Se fanikulttuuri ja urheilukulttuuri. Se ei ole pelkästään jääkiekko, vaan siellä on muitakin ilmiöitä, Petrell puolustaa monien kiekkofanien mollaamaa CHL:ää.