DailyFaceoff-sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli raportoi perjantai-iltana, että New York Rangers on tehnyt Timo Meieristä, 26, ykköskohteen siirtorajalle.

San Jose Sharksin supertähtihyökkääjän pelaaja-agentti Claude Lemieux paljasti tammikuussa The Mercury Newsille, että hänen suojattinsa tullaan todennäköisesti kauppaamaan siirtorajalla toiseen NHL-seuraan. Sveitsiläistaiturin nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen.

– Nyt saa alkaa levittää uutista. Rangers on siirtänyt katseensa Meieriin seuran ykköskohteena siirtorajalla. Sharksin GM Mike Grier tuntee Rangersin organisaation läpikotaisin, joten he olisivat sopivia vaihtopartnereiksi, Seravalli kirjoittaa.

Seravallin tietojen mukaan Rangersin seurajohdon toiveena on tehdä Meierin kanssa jatkosopimus vaihtokaupan yhteydessä. Ilman jatkolappua Meier olisi tulevana kesänä oikeutettu kymmenen miljoonan dollarin arvoiseen sopimustarjoukseen (qualifying offer).

Meier on pelannut tällä kaudella pisteiden valossa NHL-uransa parasta kiekkoa. Huippunopea laitahyökkääjä on takonut 51 ottelussa 28 maalia ja 48 tehopistettä.