Ilves-kannattajien ja Tapparan välit ovat olleet viime aikoina koetuksella. Kaikki alkoi siitä, kun Tappara kielsi Ilves-kannattajilta lippujen tuomisen katsomoon.

Tappara pahoitteli hiljattain tapahtunutta ja laittoi riidan osittain väärinkäsityksen ja huonon kommunikaation piikkiin.

– Tappara oli kieltänyt isot kannatusliput yhdestä ottelusta (27.1.2023), mutta turva oli tulkinnut osaston kaiki liput kuuluvaksi isoihin ja merkittävää näköhaittaa aiheuttaviin lippuihin, Tappara selventää.

– Tappara ja Osasto 41 ovat olleet tapahtuman johdosta aktiivisesti yhteydessä, jotta vältymme tulevaisuudessa ikäviltä ja turhilta välikohtauksilta.

Ilveksen kannattajayhdistys Osasto 41 ei kuitenkaan ollut tähän sovinnon eleeseen tyytyväinen.

– Jotta vältymme tulevaisuudessa ikäviltä ja turhilta välikohtauksilta, tulemme boikotoimaan ja kehotamme koko Ilves-yhteisöä boikotoimaan tapparan järjestämiä paikallisotteluja runkosarjan osalta niin pitkään, kunnes tappara suostuu ottamaan koko vierasseisomakatsomon seisomakäyttöön samassa mittakaavassa kuin se on Ilveksen kotiotteluissa sekä poistamaan kaikki lippujen käyttöön liittyvät rajoitukset, sillä samat ongelmat tulevat toistumaan niin pitkään kuin välittömästi seisomakatsomon taakse istutetaan ihmisiä, Osasto 41 kirjoittaa.