Kuluvalla kaudella vahvasti Ilveksen maalilla esiintynyt Marek Langhamer kertoo Iltalehden haastattelussa tulevaisuuden unelmistaan.

28-vuotiaan tshekkimaalivahdin mukaan hän on yhä halukas kokeilemaan siipiään NHL:ssä, mikäli tilaisuus aukenee. Langhamer on pelannut urallaan aiemmin kaksi NHL-ottelua. Hänen nykyinen sopimuksensa Ilveksen kanssa päättyy tähän kauteen.

– Uskon sen olevan yhä mahdollista. En ole vielä liian vanha ja saan koko ajan lisää hyvää kokemusta. Jos joku NHL-seura tarjoaa kauden jälkeen minulle sopimusta, niin en varmasti aio kieltäytyä. Katsotaan, mitä tapahtuu, Langhamer kommentoi Iltalehdelle.

Tällä kaudella tshekkimaalivahti on ollut parhaimmillaan ohittamaton. Hän on pitänyt peräti seitsemän nollapeliä. 31 ottelun jälkeen Langhamerin torjuntaprosentti on 92,7. Päästettyjen maalien keskiarvo on puolestaan 1,82 ottelua kohden.