HIFK-paidassa pitkän uran tehnyt Lennart Petrell paljastaa omassa Liigalize-podcastissaan saaneensa sopimustarjouksia myös kolmelta muulta Liiga-seuralta.

Varsinkin pelaaminen Jokerit-paidassa oli jossain vaiheessa jopa lähellä toteutua.

– Kauden 2005-06 kauden jälkeen mulla loppui sopimus. Se oli ainoa kerta, kun mä oikeesti harkitsin vakavissani muualle menemistä. Silloin oli useampi jengi kiinnostunut. Ässät ja Tappara – ja niistä Tappara oli vielä lähempänä, Petrell muistelee.

– Ehkä se Helsinki ja kotona pysyminen kiinnosti siinä Jokerit-hommassa. Palkkaneuvottelut oli menossa siihen, että muualta tarjotaan hyvän Liiga-pelaajan palkkaa, ja HIFK:ssa hyvän junioripelaajan palkkaa. Pitkälti toistasataa tonnia oli eroa kahden vuoden diilillä. Mä otin sen itteeni, Petrell myöntää.

– Silloin (siirto) oli tosi lähellä. Mulla oli deadline asetettuna IFK:lle. Taisin 60 tonnia ottaa lopulta takkiin, mutta ehkä se tuli myöhemmin korkojen kera takaisin, HIFK-legenda päättää.

LUE MYÖS: HIFK-ikoni Lennart Petrell paljastaa hienoimman NHL-muistonsa: ”Kun se eka liksa pamahtaa tilille…”