Tunnettu pelaaja-agentti Allan Walsh aiheutti perjantaina melkoisen kohun lausunnollaan Calgary Flamesin päävalmentajaa Darryll Sutteria kohtaan.

– Hulluuden määritelmä on tehdä samaa asiaa uudestaan ja uudestaan odottaen eri lopputulosta. Myös negatiivisuus imee kaiken ilon pelaajista, Walsh tviittasi perjantaiaamuna tägäten julkaisuunsa Calgary Flamesin.

Kommenttiin lisämaustetta antoi erityisesti se, että Walsh on Flamesin hyökkääjän Jonathan Huberdeau’n agentti. Viime kesänä Floridasta isossa vaihtokaupassa hankittu kanadalaistähti on ollut tällä kaudella yksi koko NHL:n pahimpia alisuorittajia.

Huberdeau joutui itse saapumaan perjantai-iltana median eteen selittelemään edustajansa kärkästä heittoa.

– Heräsin tänään aamulla ja näin sen tviitin. Se ei tullut minulta. Hän on agenttini, mutta se (viesti) on häneltä. Se ei vastaa minun tai joukkuetovereideni näkemystä. Me rakastamme täällä toisiamme. Meillä on hauskaa, Huberdeau sanoi Sportsnetin Eric Francisille.

Flamesin supertähden mukaan Walshin ei olisi koskaan pitänyt lähettää kyseistä purkausta.

– En muuten olisi nyt tässä selittämässä tästä asiasta teille. Olisin kotonani, Huberdeau naurahti median edustajille.

Viime kaudella 115 tehopistettä Florida Panthersin väreissä mättänyt Huberdeau on tehnyt tällä kaudella 52 ottelussa vaatimattomat 10 maalia ja 36 tehopistettä. Huberdeau sorvasi viime kesänä kahdeksanvuotisen ja 84 miljoonan dollarin arvoisen megasopimuksen Flamesin kanssa.

Allan Walsh

@walsha
The definition of insanity is doing the same thing over and over again expecting a different result. Also, negativity sucks the joy right out of players. cc: @NHLFlames