NHL:n siirtotakaraja lähestyy kovaa vauhtia. Jesse Puljujärvi on yksi mielenkiintoisimmista siirtonappuloista, jota kannattaa pitää ehdottomasti silmällä tulevina viikkoina.

NHL-toimittaja Frank Seravalli uskoo, että Edmonton Oilers hankkiutuu Puljujärvestä eroon tavalla tai toisella.

– Kaikki merkit viittaavat siihen, että loppu on lähellä Puljujärven ajalle Edmontonissa, Seravalli kirjoittaa.

Kailer Yamamoton loukkaantuminen oli Edmontonille onni onnettomuudessa, joka antoi lisäaikaa selvittää joukkueen palkkakatto-ongelma. Seravallin mukaan Edmonton ilmoitti Yamamoton loukkaantumisen jälkeen jokaiselle 31 NHL-seuralle, että Puljujärvi on kaupan.

Yamamoto palaa rosteriin 12. helmikuuta. Ennen sitä Edmontonin täytyy joko kaupata Puljujärvi tai heittää joitain pelaajiaan siirtolistalle.

Seravallin mukaan St. Louis Blues kiinnostui heti Puljujärvestä.

– Blues oli yksi joukkueista, jotka vastasivat Edmontonin Puljujärvi-ilmoitukseen. Uskomus on, että he ovat valmiita heittämään noppaa Puljujärven kanssa loppukauden osalta ja katsoa, josko he saisivat elvytettyä hänen peliään hieman, ja he lähettäisivät vaihdossa toisen pelaajan tai tulevan vapaan agentin, Seravalli kirjoittaa.

Muiksi mahdollisuuksiksi Seravalli mainitsee Florida Panthersin ja Tampa Bay Lightningin. Jos Edmonton haluaa päästä eroon Puljujärvestä hinnalla millä hyvänsä, Chicago Blackhawks, Buffalo Sabres, Anaheim Ducks, Arizona Coyotes, Montreal Canadiens ja Columbus Blue Jackets voisivat ottaa hänen sopimuksen kontolleen pientä korvausta vastaan.