Yksi lauantain liigakierroksen puhuttavimmista tilanteista nähtiin Jyväskylässä, kun JYPin Severi Lahtinen yritti taiteilla poikkeuksellisen komean osumann.

JYPissä loistavaan vireeseen päässyt hyökkääjä pääsi ottelun aikana kokeilemaan maalintekoa rangaistuslaukauksesta, muttei tällä kertaa onnistunut saamaan ovelalla yrityksellään pelivälinettä Ilves-maalivahti Marek Langhamerin selän taakse.

Lahtisen poikkeuksellinen yritys huomattiin kuitenkin laajalti, kun Liiga jakoi tilanteesta videonn. Twitterissä useat ihmiset pitivät näkemästään.

– Vaikkei tämä rankkari mennytkään maaliin, on yritystä pakko arvostaa. Taiteilija, Severi Lahtinen, Liiga twiittasi rankkariyrityksen jälkeen.

– Tämä yritys jakaa mielipiteitä, mutta ainakin mä diggaan. Severi Lahtisen kaltaisia taiteilijoita ei ole Liigassa liikaa. Kurinalaisten pelitapojen keskelle on kiva saada myös luovuutta ja mielikuvituksellisuutta. Liiga kaipaa väriä ja tällaiset kikat sitä kaukaloon tuovat.

– Mie sytyn tälläsiin, vaikka nyt ei tästä tullutkaan maalia, niin onhan tämä nyt hiton siisti ja vaihtelua Liigaan. Peukku tälle! Twitterissä kirjoitettiin.

Kaikki eivät kuitenkaan pitäneet Lahtisen yrityksestä. Osan mielestä JYP-hyökkääjän yritys ei ollut tarpeeksi totinen.

– Typerää pisteillä leikkimistä.

– Pelleile vähän Severi Lahtinen rankkarissa mjötäh?

– Jos tollasta veivaa ekassa erässä tasatilanteessa niin kannattaa ehkä olla ampumatta plekseihin.

– Oon aina ollut sitä mieltä, että tämmösiä voi yrittää kyllä, mutta niiden pitää mennä maaliin. Muuten näyttää aika hölmöltä, somessa arvosteltiin.

Liiga

@smliiga
Vaikkei tämä rankkari mennytkään maaliin, on yritystä pakko arvostaa. 😎👌

Taiteilija, Severi Lahtinen ❤

📺: @CMoreSportFi

#Liiga @JYPJyvaskyla

Mikäli et näe videota, niin voit katsoa sen täältä.