Vancouver Canucksin ja hyökkääjä Brock Boeserin tiet ovat mitä todennäköisimmin eroamassa tämän kauden aikana.

Canucks antoi joulukuun alussa Boeserin agentille Ben Hankinsonille luvan neuvotella muiden NHL-seurojen kanssa suojattinsa siirrosta.

Vancouver Hockey Insider -sivuston toimittaja Rob Simpson raportoi nyt viikonloppuna, että Minnesota Wild on käynyt Hankinsonin kanssa neuvotteluja Boeseriin liittyen.

25-vuotias Boeser on kotoisin Burnsvillestä, joka on vain 15 minuutin ajomatkan päästä Minneapolisissa ja 30 minuutin ajomatkan päästä Wildin kotiareenasta. Simpsonin lähteiden mukaan Boeser ei näe kotikaupunkinsa NHL-seuran edustamisesta tulevia paineita ongelmana.

Boeserin kauppaaminen ei tule kuitenkaan olemaan helppo tehtävä, sillä yhdysvaltalainen tienaa vielä vuoteen 2025 asti ylimitoitettua 6,65 miljoonan dollarin palkkaa. Boeser on tehnyt tällä kaudella 31 ottelussa tehot 7+15=22.