St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binnington on tullut viime vuosina tunnetuksi erikoisista tempauksistaan. Maalivahdin kuppi on mennyt useaan otteeseen täysin nurin, mikä on johtanut erikoisiin raivokohtauksiin jäällä.

Viime yönä saatiin uusin luku Binningtonin kirjaan. Hän menetti totaalisesti hermonsa, kun Colorado Avalanche yritti runnoa kiekkoa lähietäisyydeltä sisään. Vihellyksen jälkeen Binnington ryntäsi maalinsa taakse kovistelemaan vastustajan pelaajia.

Maalivahtia pidetään jääkiekossa koskemattomana, joten Coloradon pelaajat olivat neuvottomia Binningtonin kanssa. Coloradon maalivahti Aleksandr Georgiev yritti tasata puntit ja luisteli keskiympyrään haastaen Binningtonin tappeluun. Tähän kutsuun Blues-vahti ei vastannut.

Aiemmin St. Louisin päävalmentaja Craig Berube on sanonut, että Binningtonin on lopetettava temppunsa ja keskityttävä torjumaan kiekkoja. Hänen torjuntaprosenttinsa on 89,10.

Voit katsoa erikoisen tapahtumasarjan kokonaisuudessaan alta.