Columbus Blue Jackets nappasi jatkoaikavoiton Edmonton Oilersista lukemin 3-2 Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. Blue Jacketsin maalia vartioi Joonas Korpisalo, joka pelasi huippuottelun torjuen kaikkiaan 34 kertaa. Hänet valittiin myös ottelun ykköstähdeksi.

Yksi Korpisalon tähtihetkistä nähtiin toisessa erässä tilanteen ollessa 1-1. Oilers pelasi ylivoimalla ja petasi supertähti Leon Draisaitlille varman näköisen maalintekopaikan. Tämä ei kuitenkaan saanut kiekkoa maaliin saakka, nimittäin Korpisalo venytti vielä räpylänsä komeasti kiekon tielle.

B/R Open Ice -niminen Twitter-tili hehkutti Korpisalon torjuntaa ja näki siinä potentiaalia vuoden torjunnaksi.

28-vuotias Korpisalo on torjunut tällä kaudella 21 ottelussa torjuntaprosentilla 91,2%. Hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa on 3,17.

Näet Korpisalon torjunnan alta tai täältä.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
KORPISALO SAVE OF THE YEAR?! 😱