SaiPa ja Ilves ovat sopineet kahta hyökkääjää koskevasta pelaajavaihdosta.

SaiPan kapteeni Jarno Koskiranta siirtyy loppukaudeksi Ilvekseen vaihdossa Emil Järventiehen, joka puolestaan liittyy SaiPaan tämän ja ensi kauden kattavalla lainasopimuksella.

Järventie, 17, on pelannut kuluvalla kaudella KOOVEE:n Mestis-joukkueessa sekä Ilveksen U20- ja U18-joukkueissa. Yhdeksi ikäluokkansa kärkipelaajista Suomessa arvioitu lupaus pelasi viime kaudella Pohjois-Amerikan USHL-junioriliigassa.

Koskiranta, 36, puolestaan on pelannut kuluvalla kaudella 37 Liiga-peliä tehoin 1+6=7. Mies toimi kolmatta kauttaan SaiPan kapteenina.

– Haluan kiittää koko SaiPan organisaatiota viime vuosista. Pettynyt pitää siinä mielessä olla, että en pystynyt omalta osaltani tarpeeksi auttamaan joukkuetta menestymään. Päätös lähteä oli vaikea, mutta tässä iässä mahdollisuus päästä kamppailemaan mestaruudesta on ilman muuta sellainen mahdollisuus, mitä ei voinut sivuuttaa. Isot kiitokset aina tukenamme oleville faneille ja mahtavalle Kaukaan päädylle, Koskiranta kommentoi SaiPan kotisivuilla.