Ruotsin pääsarja SHL:ssä Luleå HF:n joukkueessa pelaavan Konstantin Komarekin sopimus seuran kanssa päättyy tähän kauteen. Miehen ensi kauden osoite ei ole vielä tiedossa.

Ruotsalaislehti HockeyNews.se:n mukaan Komarek on saanut ensi kauden osalta myöskin sopimustarjouksia parista Liiga-seurasta. Lehden tietojen mukaan Komarek on kuitenkin kieltäytynyt näistä tarjouksista. Hänen kerrotaan haluavan jatkaa uraansa Ruotsissa.

30-vuotias itävaltalaishyökkääjä Komarek pelaa toista peräkkäistä kauttaan Luleån riveissä. Hän on merkkauttanut tämän kauden 33 otteluun tehopisteet 3+11=14. Parhaalla SHL-kaudellaan Komarek on tehtaillut 39 tehopistettä. Koko SHL-urallaan mies on pelannut 311 runkosarjaottelua (50+97=147) sekä 39 pudotuspeliä (3+8=11).

Komarek on pelannut urallaan myöskin KHL:ssä ja Sveitsin NL:ssä. Lisäksi tililtä löytyy kolmet pelatut MM-kisat Itävallan paidassa.