KalPa on tehnyt hankinnan maalinsuulleen. Ruotsalaisvahti Robin Rahm liittyy kuopiolaisseuran vahvuuteen loppukauden mittaisella sopimuksella.

Kokenut 36-vuotias Rahm on viettänyt viimeiset kolme kautta Slovakiassa. Tällä kaudella hän on pelannut HC Banska Bystrican joukkueessa 20 ottelua torjuntaprosentilla 89,3% päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 3,63.

Rahm on pelannut urallaan Ruotsin SHL:ssä 48 runkosarjaottelua ja kahdeksan pudotuspeliä. Häneltä löytyy myöskin kokemusta Tanskasta, Itävallasta sekä Puolasta.

– (Matej) Machovskyn lähtö aiheutti meille tilanteen, jossa jouduimme etsimään maalivahtia. Halusimme huippukautta pelaavalle Juha Jatkolalle kokeneen kaverin rinnalle. Tilanne ”maalivahtimarkkinoilla” on ollut haastava, joten olemme todella tyytyväisiä, että saimme Robinin kaltaisen kokeneen ja luotettavan veskarin meille. Hän on hyvin motivoitunut tänne tulostaan. Uskomme, että hän on oikeanlainen maalivahti auttamaan meitä saavuttamaan hienoja asioita tällä kaudella. Robin on pelannut myös monissa sarjoissa ja kokenut paljon, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoi seuran tiedotteessa.