Jesse Puljujärvi joutui terveenä katsomoon, eikä ollut mukana Edmonton Oilersin viime yön pelissä. Suomalaishyökkääjä paukutti hiljattain tehot 1+1, joten ratkaisu oli erikoinen. Tuleva siirto ja Puljujärven terveyden suojeleminen kävisivät sen sijaan järkeen,

NHL-toimittaja Ian McLaren pyöritteli Twitterissä, miltä Boston Bruinsin ketjut näyttäisivät, jos Puljujärvi siirtyisi seuraan. McLaren iski kaavailuissaan Puljujärven kolmosketjuun Charlie Coylen ja Taylor Hallin rinnalle.

Twiitissä itsessään ei ollut mitään erikoista. Kommenttikentässä sen sijaan oli. Bostonin tähtihyökkääjä Brad Marchand ilmestyi kommenttikenttään ja vastasi spekulaatioon hyssyttelyemojilla.

Fanit menivät Marchandin kommentista aivan sekaisin. Spekulaatiot tarttasivat saman tien. Osa faneista tulkitsi Marchandin emojin niin, että siirtospekulaatiot pitäisi lopettaa. Valta osa kiekkoväestä ajatteli, että McLaren oli päässyt lähelle totuutta ja Marchand hyssytteli olemaan paljastamatta asiaa ennen aikojaan.

Brad Marchand

@Bmarch63

Ian McLaren

@iancmclaren
Marchand-Bergeron-DeBrusk
Zacha-Krejci-Pastrnak
Hall-Coyle-Puljujarvi
🤫