Ilves on tehnyt loppukauden kattavan lainasopimuksen SHL-seura HV71:n puolustajan Filip Westerlundin kanssa.

23-vuotias Westerlund on pelannut Ruotsin SHL:ssä Frölunda HC:n, Timrå IK:n ja HV71:n riveissä yhteensä 143 runkosarjaottelua tehopistein 6+10=16. 182-senttisellä puolustajalla on myös kolmen kauden ajan kokemusta HockeyAllsvenskanista.

Westerlund on Arizona Coyotesin vuoden 2017 toisen kierroksen (44.) varaus.

– 23-vuotiaaksi pelaajaksi Filip Westerlund on kokenut paljon. Hän on pelannut useammalla kaudella sekä SHL- että CHL-pelejä ja kulkenut myös Ruotsin nuorisomaajoukkuepolun läpi. Monipuolisena ja älykkäänä puolustajana hän pystyy liikuttamaan kiekkoa hyvin ja pelaamaan kokonaisvaltaista peliä, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela sanoo tiedotteessa.

Ilves tiedotti samalla, että puolustaja Kevin Czuczmanin kausi on päättynyt loukkaantumiseen. Puolustaja Dominik Mašín on vielä useita viikkoja sivussa.