HPK on solminut kevääseen 2024 asti kattavan sopimuksen hyökkääjä Veikko Loimarannan kanssa.

22-vuotias Loimaranta pelasi jo viime viikolla kaksi ottelua HPK:ssa lainalla. Alkukauden hän pelasi SaiPassa, jota hän oli edustanut koko Liiga-uransa ajan ennen viime viikon lainapestiä. SaiPassa Loimaranta iski 37 otteluun pisteet 3+4.

– Veikko omaa vahvan potentiaalin kehittyä eteenpäin ja uskomme, että pystymme tarjoamaan siihen hyvän ympäristön. Hän on osoittanut potentiaalinsa aiemmilla kausilla ja nyt hieman haasteellisen vaiheen jälkeen hänellä on HPK:ssa mahdollisuus kehittyä edelleen kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Loimaranta debytoi Liigassa kaudella 2019-2020. Hän on pelannut Liiga-urallaan yhteensä 174 ottelua tehopistein 19+38=57.