Nela Lopusanova on ollut yksi tyttöjen MM-kisojen suurista puheenaiheista. 14-vuotias teini-ihme on ollut mukana suuressa valtaosassa Slovakian maaleista ja johtaa kolme vuotta vanhempiaan vastaan turnauksen pistepörssiä ylivoimaisesti.

Koko joukkueen osuessa maalipuiden väliin 17 kertaa turnauksen aikana Lopusanova tehtaili tehopisteet 9+3=12. Lukemat ovat kaksinkertaiset keneen tahansa joukkuekaveriin verrattuna ja niillä johdetaan koko kisojen pistepörssiä viidellä pykälällä.

Kotimaassaankin Lopusanova on ollut tällä kaudella tyrmäävän tehokas. Slovakian naisten pääsarjassa kuudessa ottelussa on syntynyt 25 tehopistettä ja alle 16-vuotiaiden poikien pääsarjassa 31 pojoa kymmeneen peliin.

Turnauksen aikana Lopusanova muun muassa teki ilmaveivimaalin ja viimeisteli läpiajon jalkojensa välistä.

MICHIGANNNNNNN🔥🇸🇰

Of course it had to be Nela Lopusanova!

@HockeySlovakia #U18WomensWorlds
Nela Lopusanova with the moves on the breakaway!🔥🤩

(Her second of the game!)

@HockeySlovakia #U18WomensWorlds