SHL:n yhteenlaskettu yleisömäärä on ylittänyt tällä kaudella miljoonan katsojan rajapyykin. Keskimäärin Ruotsin pääsarjatason otteluita on seurannut paikan päällä 5871 silmäparia.

Liigassa vain Ilves, HIFK ja Tappara ovat päässeet kyseisen lukeman yli. Koko sarjan yleisökeskiarvoa 4079 pienempi määrä löytyy SHL:stä vain IK Oskarshamnilta, jonka yleisökapasiteetti 3250 on täyttynyt 92-prosenttisesti.

Sarjatasoa alempana Allsvenskanistakin löytyy vertailukelpoisia lukuja Liigaan nähden. Djurgårdens IF (5476) ja IF Björklöven (4427) ovat saaneet keskimääräistä Liiga-joukkuetta enemmän väkeä liikkeelle. Kahdeksan sarjan 14 joukkueesta omaavat paremman yleisökeskiarvon kuin Liigan tilastojumbo Jukurit 2327 katsojallaan.

Mestiksessä vain RoKi kerää keskimäärin yli 1000 katsojaa kotiotteluihinsa. Allsvenskanissa vain yksi joukkue on jäänyt toistaiseksi alle kyseisen rajapyykin.